mandag den 28. marts 2011

Lige til en Oskar.

I går kunne Oskar og vi fejre 5 ugers "jubilæum." Dagen blev markeret med skønt vejr, og selvfølgelig en gåtur af de bedre. Vi kørte ud til det dejlige terræn omkring DCH, i håb om at møde andre hunde og deres mennesker. Og hvad sker der: da vi runder et hjørne ud mod den store bane ser vi på afstand en dame med to labrador´er. Sorta og Oskar får øje på dem på lang afstand, og snart er alle disse hunde på vej hen imod hinanden i fuldt firspring - i et tempo som intet menneske kan følge med til.
Vi falder i snak med den flinke dame, som fortæller os at den ene af hendes hunde er ti mdr. og den anden er 20 mdr. Fire dejlige hunde i skønneste hundeleg. Lidt senere kommer endnu en dame, som har en kuldbror til den yngste labrador. Desværre lå kameraet i bilen, men hvor var det dog skønt at se sådan en hundeflok i vild leg uden en eneste mislyd. Kun når de unge hvalpe blev for frække og pågående viste Oskar, at han godt kan sige fra på en rigtig god måde.
"Vil ikke forstyrres!"
Da vi senere vendte tilbage til bilen kom en af mine elever fra agilityholdet med sin skønne Jack Russel-terrier. De havde jo allerede mødt hinanden før, så der var genkendelsens glæde og endnu en omgang leg. 
Så var der ikke meget krudt tilbage i hverken Sorta eller Oskar, de var nærmest bevidstløse resten af eftermiddagen mens vi nød kaffen og det hjemmebagte hos min mor. Der var ingen, der kunne mærke at der var to hunde i stuen.
Vi har jo gået og været lidt spændte på at se, hvordan det ville forløbe når Sorta kom i løbetid. En af grundene til at vi valgte Oskar var jo netop, at han var neutraliseret i forvejen. Nu er Sorta´s løbetid startet, og Oskar er fuldstænding som han plejer.

Vi har hele tiden sørget for at møde så mange hunde som muligt, og det går rigtig fint hver gang. Oskar har et fint kropssprog og er god til at aflæse andre hundes, så det er hidtil gået over al forventning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar