søndag den 6. marts 2011

Oskar og Skolli

Vi havde med spænding set frem til, hvordan det mon ville gå når Oskar skulle møde min søsters dejlige Islandske Fårehund, Skolli. Skolli er ikke altid lige venlig over for andre hanhunde, men mødet gik over al forventning. De to drenge legede så godt ved Mandø Ebbevej, at Sorta næsten ikke kunne følge med - Sorta og Skolli er ellers hinandens bedste venner og kan lege i timevis, til de begge ligger på siden og kun kan daske med en pote. Så igen, en ny ven til venlige Oskar, som dog også fik lejlighed til at vise at han godt kan finde ud af at markere, når nok er nok - da Skolli ville blive ved længe efter at Oskar ikke gad mere. Så kom der lige et lille "brum" et par gange, som også blev respekteret.
Jeg beklager kvaliteten af dagens billeder, men jeg havde glemt at sætte hukommelseskortet i kameraet og måtte nøjes med den smule hukommelse, der er internt. Suk, for der var ellers nogle skønne situationer med de tre dejlige hunde.
En dejlig dag i årets til dato mest fantastiske vejr. Det var så vindstille, at røgen fra Vestkraft i Esbjerg steg lige til vejrs, og luften var så klar at vi kunne se huse på Mandø, og Fanø var også ganske tydelig.
Ja, der er tre glade hunde på billederne....



At vi så kunne slutte eftermiddagen med kaffe, kringle, æblekage mv. hos min mor medens et par trætte hunde sov i bilen  var jo med til at gøre dagen perfekt.

Det var så den anden lille mærkedag - to ugers jubilæum. Og vi har lige udfyldt overdragelsesskemaet til Dansk Hunderegister, det ryger i postkassen i morgen. Dejlige Oskar er så officielt bosat her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar