lørdag den 2. april 2011

Strandløverne

Dette fantastiske vejr kunne da ikke bruges til andet end en tur til Rømø. Allerede på turen over dæmningen begyndte de to hundesnuder at vibrere, og iveren ville ingen ende tage da vi kørte ned på stranden. Der var små piv og bjæf fra dem begge, og da så ENDELIG bilen standsede, og vi kunne komme ud! Vi fandt hurtigt et sted uden mennesker, så vi kunne slippe de to herlige hunde, og så gik det ellers i fuldt firspring ud i bølgen den blå.
Et lille intermezzo i Havneby, hvor et par pølser bad om at blive fortæret, og derefter til Sønderstrand, hvor vi smed os på det medbragte tæppe og nød en enkelt Tuborg mens hundene hyggede sig. Oskar havde vist aldrig set en strandsejler før, men han fik dem da skræmt væk...



Vel hjemme igen fortsatte jeg gårsdagens afbrudte projekt med at få efterset og samlet min nyindkøbte Hangglider Funfex. Samme type som den gamle men med et meget bedre sejl. Så nu er jeg snart flyvende igen, venter kun på det rigtige vejr. Oskar har åbenbart vænnet sig til mine skøre påfund, for han reagerede ikke på monsteret men hyggede sig blot med Sorta. Man skulle tro, de to var opvokset sammen, - de hygger, nusser, leger, slås for sjov og er i det hele taget dejlige sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar