lørdag den 30. april 2011

Oskar, Sorta. foråret og de kedelige killinger.

Forår. Sæson for længere dage, nyudsprungne blomster, alting gror. Og lille Muddi får killinger, som hun gør hvert forår. Oskar møder disse små pus for første gang, med stor forsigtighed. Han snuser forsigtigt til de 4 små, een dag gamle kræ. Går et skridt tilbage, tænker lidt, og henter så sin grønne bold. Da han finder ud af, at de små ikke lige er klar til at lege med bold mister han interessen for dem, tager sin bold igen og går om i haven. Kedelige killinger.




Men mon ikke han får sin sag for om nogle uger, når de efterhånden får øjne, begynder at fjolle rundt og lege - og han kunne aldrig drømme om at gøre dem noget. Det bliver sjovt at følge, for vi har jo set hvordan Sorta har passet på killinger - jeg ´tror ikke, Oskar kunne komme i tanke om at skade dem.


I dag har vi været på det årlige vikingemarked på Lustrupholm. Begge hunde var med, og det var dejligt at opleve hvordan de begge hyggede sig med de mange mennesker, andre hunde, fremmede miljøer. Når man har to dejlige, venlige hunde med kommer man nemt i snak med folk. Sortas reaktioner kendte vi jo i forvejen, men vi var spændte på, hvordan Oskar ville reagere på så mange nye indtryk. Ja, hvad skal jeg sige.. han hyggede sig, og da han fik lov at dyppe sit legeme i bækken et par gange var alt perfekt.
Den totalt pelsklædte storhøvding var Oskars store favorit. Jeg er sikker på, at hvis han fik lov ville han slæbe ham hjem og grave ham ned ude i haven...

I går hyggede vi et par timer ved åen, og det kom der en lille film ud af. Den er lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar