tirsdag den 19. april 2011

Agility og lidt andet

Vi kom i rigtig god tid til DCH´s arealer i dag, og der var kun kommet et par stykker i forvejen. Deres hunde løb løse rundt og legede, og både Sorta og Oskar gik helt amok i bilen. Vi slap dem ud, og så gik den vilde hundeleg. Sorta kender jo dem alle i forvejen, da hun nærmest er opvokset derude, men det er skønt at se hvordan Oskar bliver gode venner med alle hunde. Vi har endnu ikke mødt en eneste hund, som han ikke kunne finde ud af det med. Han har åbenbart et kropssprog, som vi mennesker ikke kan tolke men som bevirker, at alle andre hunde synes han er en rar og fredelig fyr, som de gerne vil være venner med. Det er skønt at se. 
I dag var Oskar med til agility for anden gang, sådan "for alvor." Han har som tidligere nævnt prøvet et par spring og tunnel før, men nu er han med på holdet. En glad hund, som synes det hele er hamrende sjovt. Hans fantastiske næse bevirker dog, at han sommetider synes det er mere spændende at snuse, end at høre hvad jeg render rundt og råber.
Men det endte da med, at vi løb banen igennem næsten uden fejl, og det selv om vi pludselig var havnet i en helt anden sværhedsgrad end jeg havde forventet.
Vi havde balancebommen fremme idag, og den havde Oskar aldrig set før. Sådan lidt uden for nummer, da vi var færdige med begyndertræning, syntes jeg da lige vi skulle prøve den. Tja, hvor svært kan det være. "SJOVT!" sagde Oskar, og løb op på den uden problemer. Vi tog den et par gange, men så var hunden også ved at være træt, for det var mange oplevelser på en dag.
Nu træner vi agility indtil sommerferien, og derefter skal vi prøve at arbejde  med spor, eftersøgnng mv. på et andet hold.



Den grundlæggende lydighed med sit, dæk, plads osv. har vi arbejdet med det sidste par uger, og han forstår hurtigt hvad man vil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar