onsdag den 16. december 2009

Dit og dat

Så kom sneen - og det er da noget, der kan sætte fut i en hund. Det er altid en fornøjelse at se glade hunde og børn lege i sneen - endelig får børnene noget at bruge deres kælke til. Var lige ude at reparere et lillebite hul i et stråtag - det er den første dag uden frost i et stykke tid, og man skal bare ikke begynde at pille i gamle stråtag når det er frosset. Så bliver hullet bare større og større.
Cyklister: min yndlingsaversion. Sæt et voksent menneske på en cykel, og se hvordan hjernen øjeblikkelig bliver slukket. I går kom vi kørende og skulle en tur i Fakta. Her skal man dreje til højre i et t-kryds. To voksne cyklister.....suk. Den ene kører højre om, den anden venstre om. Jeg dyttede selvfølgelig ad dem. Da de så kommer cyklende forbi i rundkørslen (venstre om) får jeg af manden den berømte overflødige midterste finger. Altså: cyklist fjumrer i trafikken og giver så bilisten fingeren. Han nåede at få en meget lang række skældord, inden han var uden for hørevidde.
Det er ikke så mærkeligt, der sker mange ulykker med cyklister - de fjumrer rundt så man burde bygge tunneller, de kunne køre i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar