mandag den 5. april 2010

En God Påske til alle. Nu er højtiden jo overstået, men vi kan jo alligevel ønske for alle, at de har haft en god højtid. Uanset om de har nydt påsken af religiøse grunde, eller om det blot har været nogle dejlige fridage i det skønne forårsvejr.
Den lille englehund, islandshunden Sorta, har haft nogle gode dage. Jeg er glad for, at en hund ikke er i stand til at overtage computeren og skriverierne, for så ville denne beskedne blog fylde det halve internet. Men hvad sker der dog i et hundeliv, som kan fylde op på en blog? Jo, for en lille måned siden var der jo den arrangerede gåtur på Rømø. Dejligt, der kom nogen - nogle søde mennesker med to hunde, som kom fra Hjarup ved Kolding. Vejret var skønt, omend lidt køligt, men naturen på den jyske vestkyst er jo altid helt ubeskrivelig. Kun synd for de stakler, der ikke var med os på denne gåtur.
Så gik hverdagen med lidt almindeligt hundeliv: hygge, søvn, mad, katte, gåture - og så ville mennesket minsandten have hunden med på arbejde! Der skulle lægges nyt stråtag på en del af et hus, Sorta var med. Hønsene var lidt interessante, haven var skøn og fyldt med hjørner, hvor man kunne grave lidt. Folkene i huset: søde gamle mennesker, som var meget betaget af denne dejlige hund.
I lørdags var der gåtur igen. Vi kørte til Haderslev, og fulgte nogle skilte mod "Damende" Ude ved parkeringspladsen var der en tavle med gode kort, hvor man kunne planlægge sin tur. Det endte med en rute på 7,5 km, hvor man både så dejlig natur, åerne, og de gamle dæmninger med kraftværker. Den samlede rute var 7,5 km og førte helt ud til Tørning Mølle. Vel tilbage ved bilerne var der kaffe, snak, trætte hunde. Samlet var vi 8 mennesker og 8 hunde. En dejlig tur på 2 1/2 time. Tænk at man i lille Danmark kan finde så spændende steder, som er nye for een...
Grågæssene sad og hyggede sig med det spirende græs, og fløj kun nødtvungent op, når mennesker og hunde kom lidt for tæt på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar