fredag den 5. februar 2010

Hunden synes....

at dens mennesker er lidt kedelige for tiden. Ganske vist bliver det til nogle gode lange gåture hver dag, men den er også nødt til at undvære os nogle timer ind i mellem. Vi er ved at miste vort ældste familiemedlem til kræften, så han ligger på Vejle sygehus. En hård periode, som vi bare skal igennem. Vi var i går nødt til at aflyse vort besøg på plejehjemmet, hvor den er besøgsven. Det er ellers en af de ting, vi glæder os til hver måned. Foreløbig har vi udsat det til næste torsdag, men vi må se hvad der sker.

I morgen lørdag er der grejdag i OP87. den dag mødes en flok af klubbens aktive medlemmer i gymnastiksalen på Spandet Gl. Skole. Så bliver alle paragliderne pakket ud og checket, og i år skal vi også have trukket liner. Der bliver sat en fjedervægt på, og så skal alle liner strækkes med 20 kg, og længden på dem kontrolleres. Så kommer de til at ligne det, som producenten engang har lavet.
Vi plejer at hygge os gevaldigt, med kaffe og snak, og en lille let frokost. En øl og en vand bliver der nok også tid til.

I hundeklubben er der planlagt en række gåture. Den første bliver rundt om Jels Sø på næste lørdag, det skal nok blive hyggeligt. Vi må se, hvor mange, der kommer. Denne tur har Heidi arrangeret. Selv har vi arrangeret yderligere 4 ture i løbet af foråret og frem til sommeren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar