onsdag den 29. juni 2011

Sommerpause

Så er DcH i gang med sin lange sommerpause. Heldigvis fandt jeg ud af, at en lille flok møder op og hjælper hinanden med noget træning en gang om ugen, og jeg besluttede at tage Oskar med - uden Sorta. Oskar er allerede ved at være ret dygtig til agility, og jeg syntes han skulle have noget grundlæggende lydighedstræning, næsearbejde osv. Vi startede med fremsendelse, som han hurtigt fandt ud af (Når der ligger en pølsestump et sted kan man hurtigt komme derhen). Så prøvede vi feltsøg, som vi har leget lidt med derhjemme - men det er rart med lidt gode tips fra andre dygtige trænere. Feltsøg foregår ved, at man afmærker et område med nogle pinde, tramper rundt over det hele for at sprede fært, og går en omgang fra pind til pind for at markere området. Derefter kaster man nogle ting forskellige steder, som hundene så skal finde.
Det gik jo helt fint - et par små bamser samlede han fint op og afleverede, men et par briller fik lov at blive liggende i første omgang.
Vi har senere trænet hjemme med en gammel mobiltelefon, en handske, en opvaskebørste og div. andre ting, som man normalt ikke løber rundt med i munden. Sorta skal selvfølgelig også prøve, og ganske som forventet finder hun alle tingene, men viser kun hvor de er. Komme slæbende med et eller andet bras? Nej det er under damens værdighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar